Căutăm românul cu scorul de credit 850!
Verifică-ți scorul de credit cu Volt, ia-ne premiile și povestește-ne cum e să fii cel mai tare-n scor!
Cum te înscrii?
Acceptă provocarea Volt în 2 pași:
Pasul 1: Îți verifici scorul de credit pe www.volt.ro
Pasul 2: Completezi formularul de înscriere de mai jos
Verifică-ți scorul de credit aici
Completează formularul
Nume
Email
Valoarea scorului
De ce e important să-ți verifici scorul de credit?
Scorul de credit este indicatorul cheie la care se uită majoritatea instituțiilor financiare atunci când decid dacă îți acordă un credit și la ce costuri. Este cuprins între 300 și 850 și este indicat să obții o valoare cât mai mare.
Cum te ajută Volt?
Vezi exact ce se întâmplă cu scorul tău lună de lună. Toate detaliile care contează într-un format grafic prietenos și intuitiv.
Actualizare constantă
Monitorizăm constant și reactualizăm scorul tău de credit la fiecare 30 de zile.
Date corecte și complete
Toate informațiile despre istoricul tău creditar sunt preluate direct de la Biroul de Credit și organizate într-un format grafic ușor de înțeles.
Decizii inteligente
Îți punem la dispoziție oferte de credit avantajoase, personalizate pe baza scorului tău FICO
Sfaturi financiare
Afli care sunt acțiunile care îți scad scorul tău de credit și cum să le eviți.
Cu un pas în fața băncilor
Știi dinainte dacă ești sau nu eligibil pentru un împrumut.
Totul gratuit și sigur
Îți verifici scorul oriunde și oricând, gratuit, fără ca interogările să-i scadă valoarea.
"Nu am fost cea mai responsabilă persoană în privința creditelor și platei ratelor, trebuie să recunosc. Când ești tânăr ai alte priorități. Sau cel puțin la mine așa au mers lucrurile. Însă atunci când a venit momentul să mă așez la casa mea și am aplicat pentru un credit imobiliar, m-au prins din urmă scorul de credit mic - 438 și istoricul creditar negativ, iar cererea mi-a fost respinsă. A fost momentul în care am înțeles că nu e de glumă și mi-aș fi dorit să fi avut mai demult Volt și posibilitatea de a îmi monitoriza constant datele, astfel încât să nu ajung în această situație. Totul este la câteva click-uri distanță, primești toate informațiile de-a gata, e și păcat să nu profiți de oportunitate."
Marian Pachitariu
Cluj
"Aveam un scor FICO impresionant - 787 atunci când am aplicat pentru un împrumut ipotecar. Totuși banca mi-a oferit o dobândă enorm de mare, exact ca în cazurile celor cu istoric de credit negativ. Norocul meu a fost că știam ce scor de credit am și aveam la îndemână și istoricul achitărilor, iar astfel am putut să negociez o dobândă anuală mult mai mică. În acel moment am simțit că dețin controlul asupra vieții mele financiare și încurajez pe oricine să facă la fel. În negocierea cu băncile este important să te înarmezi cu toate datele care țin de tine, inclusiv cu istoricul creditar."
Ion Cușbă
București
Made on
Tilda